Posts

<< >>

YET Ierland 2014

Van vrijdag 7 november t/m maandag 10 november was ik in Dublin. Ik heb daar zaterdag mijn voorronde gespeeld in de groep onder 24 jaar. In deze groep zijn de

YET Belgie JIC Sinjoor 2014

Van 24 t/m 26 oktober was ik in Belgie voor het YET toernooi. In mijn voorronde ging het niet zo goed maar in de finale rondes herpakte ik me weer

YET Ierland Irish Youth Open 2013

Vrijdag 8 november ben ik samen met mijn damilie naar Dublin gevlogen voor de 3e stop van de YET. Voor mij was dit het 5e jaar dat ik naar het

YET Belgie JIC Sinjoor 2013

Ik heb dit weekend in Belgie gespeeld en heb daar zaterdag een serie gespeeld met als score 1260 over 6 games. Dat was genoeg voor de halve finale. Toen ik

Chandra Open 2013

Ik heb afgelopen week 3 series gespeeld in Nieuwegein bij de Chandra Open. De 1e serie speelde ik maandag en ik speelde erg goed. Had alleen hier en daar een

YET Ierland 2014

Van vrijdag 7 november t/m maandag 10 november was ik in Dublin. Ik heb daar zaterdag mijn voorronde gespeeld in de groep onder 24 jaar. In deze groep zijn de jongens en meiden samengevroegd en kregen de meiden 8 pins bonus per game. Na de voorronde tond ik 7e en was ik 1e van de dames die meespeelden. Op zondag speelden we de halve finale en de finale. In de halve finale speelde ik heel goed en had af en toe pech waardoor ik 5e werd en net niet de finale haalde omdat de top 4 naar de finale ging.

Wel ben ik 1e van de meiden geworden die er mee deden.

YET Belgie JIC Sinjoor 2014

Van 24 t/m 26 oktober was ik in Belgie voor het YET toernooi. In mijn voorronde ging het niet zo goed maar in de finale rondes herpakte ik me weer en gooide ik 755 in 3 games om als 1e door te gaan naar de top 3 daarna moest ik nog 2 games bowlen om mijn 1e plaats te behouden en toen gooide ik 470. Deze score bracht mij de overwinning in mijn klasse van het YET toernooi.Bij de prijsuitreiking

YET Ierland Irish Youth Open 2013

Vrijdag 8 november ben ik samen met mijn damilie naar Dublin gevlogen voor de 3e stop van de YET. Voor mij was dit het 5e jaar dat ik naar het toernooi ging en had er dus erg veel zin in om iedereen weer een keer te zien. Zaterdag moest ik mijn serie spelen en Ierland gaat dat anders dan normaal gesproken. Je schrijft je in voor een serie en vervolgens speel je om 2 tijdstippen 3 games 1x op verse banen en 1x op banen waar al op gespeeld is. Na mijn serie had ik 1232 en stond ik op de 8e plaats in de groep van jongens en meiden onder 24 jaar. Zondag speelde de top 16 de halve finale van 3 games en die gingen erg goed bij mij. Ik had in totaal 641 gegooid en kwam daardoor op de 6e plaats en ik was 1e van de meiden.

YET Belgie JIC Sinjoor 2013

Ik heb dit weekend in Belgie gespeeld en heb daar zaterdag een serie gespeeld met als score 1260 over 6 games. Dat was genoeg voor de halve finale. Toen ik daarmee begon hat ik 162 pins voor op de 2e plaats en hoefde ik alleen lekker te spelen. Dit ging ook goed en ik hat alsnog de hoogste score en ging naar de round robin finale. Eerst moest plek 3 tegen 2 spelen en de winnaar moest tegen mij spelen. Toen ik begon met spelen dacht ik dat ik wist wat ik moest doen, maar het ging wat moeizaam en had ook een aantal splits. Uiteindelijk had ik toch nog gewonnen en was ik 1e :) dat betekende dat ik van 2 stops YET allebij de keren 1e was geworden :)

Chandra Open 2013

Ik heb afgelopen week 3 series gespeeld in Nieuwegein bij de Chandra Open. De 1e serie speelde ik maandag en ik speelde erg goed. Had alleen hier en daar een klein foutje waardoor ik een score had waarvan ik wist dat het niet genoeg zou zijn. Dus de volgende dag weer gespeeld. Ik wist wat ik moest doen, maar op een of andere manier kwam ik er niet uit. Ook maakte ik een paar foute keuzes waardoor het resultaat slechter was als de dag ervoor. Op zaterdag speelde ik nog een serie. Ik had door de weeks alles nog een keer doorgenomen wat goed en fout ging. Toen ik begon met spelen dacht ik dit gaat goed komen, maar na 5 games gespeeld te hebben dacht ik opeens volgens mij zijn mijn spares op vakantie. Ik maakte namelijk fouten die ik normaalgesproken niet meer maakte. Uiteindelijk had ik ook na de 3e serie niet genoeg om de finale te spelen.

Update van de zomer

De afgelopen zomer heb ik niet stil gezeten. Ik heb in totaal 3 toernooien gespeeld. Het eerste toernooi was in München en was een internationaal toernooi. Ik heb daar 2 eerste entries gespeeld en gooide tijdens de 2e entrie ….. Waardoor ik mij zelf plaatste voor de finales. In de finales ging het niet zo goed en werd ik uiteindelijk 56e.
2 weken later speelde ik een jeugdtoernooi in Kiel. In de voorrondes speelde ik niet super goed maar wist toch nog de top 8 te behalen waardoor ik de eerste 2 rondes van de finale niet hoefde te spelen. In de finale rondes moest je elke keer tegen 1 andere speler spelen en die die won ging naar de volgende ronde. In de 1e finale ronde die ik speelde gooide ik 253 waardoor ik won en naar de volgende ronde mocht. In die ronde kreeg ik 1 van de sterkere jongens van de thuisvereniging. Ik gooide toen 460 en hij had 380 waardoor ik won en weer verder mocht. Daarna kreeg ik een speelster die niet super hoog gooide waardoor ik ook iets minder goed ging spelen. Toch won ik die wedstrijd en ging ik naar de finale ronde. Ik speelde weer tegen iemand van de vereniging. Het was de best of 3 rondes. De eerste won hij en ik moest de volgende ronde winnen anders was de finale al afgelopen. Dit lukte mij ook helaas in de ronde daarna versloeg hij mij waardoor ik 2e werdt op het toernooi.
De week erna ging ik naar het 1e YET toernooi in Engeland. Het toernooi was er voor het eerst en er waren net genoeg aanmeldingen om het toernooi door te laten gaan. Mijn 1e serie die ik speelde ging erg goed ik gooide 1285, maar ik wist dat er nog meer in zat dus speelde ik de dag erna nog een serie en gooide toen 1289. De dag daarna waren de finales en ik gooide de halve finale niet zo goed, maar het was genoeg om de 1e plaats te behouden. Daarna waren er nog 2 tussenrondes en daarna moest ik tegen de winnaar van die ronde. Het ging zo goed tijdens mijn finale dat ik 482 gooide en daarmee werdt ik 1e.

German Youth Open 2013

Ik ben op donderdag 30 mei vertrokken met mijn ouders naar de German youth open in Berlijn. Ik moest op vrijdag mijn 1e ronde van 8 games spelen. Dit ging niet zo goed had wel de juiste lijn maar had te veel missers. Zaterdag ochtend om 10:00 uur moest ik mijn 2e entry spelen weer 8 games. Toen ging het erg goed en mijn spares gingen ook goed. Ik had genoeg gegooid en mocht toen om 18:30 de tussenronde bowlen dat waren 6 games. Daar ging het ook erg goed en ik stond 6e en dus moest ik zondag om 10:00 uur de top 16 spelen. We moesten 4 games spelen en als je de top 5 behaalde mocht je naar de grote finale die op de beurs was. Ik had goed gespeeld en werd 4e en mocht naar de beurs. Daar lagen 2 banen die speciaal daar waren neergelegd voor de finale. Het was echt super gaaf en ik werd uiteindelijk 3e.

20130608-220825.jpg

2e Bundesliga zuid

Ik ben op vrijdag richting Ludwigshafen gegaan met mijn ouders om vervolgens met mijn team de bundesliga te spelen op zaterdag en zondag 16 en 17 februari. Mijn eerste game ging niet zo goed, maar nadat die game gespeeld was ging het beter en werden de scores ook beter. Op zondag moesten we nog 3 games spelen toen we die gespeeld hadden wisten we het zeker. We waren eerste geworden en dus gepromofeerd naar de 1e Bundesliga :)

Bronzen schietspoel

Ik heb de afgelopen week het bronzen schietspoel in Tilburg gespeeld. De eerste 2 entries gingen niet zo goed en dat had veel beter gekunt. Het weekend van 8 tot 10 februari speelde ik het bronzen schietspoel met het Duitse team :) mijn derde entry ging stukken beter en had mijn lekker te pakken :) die zelfde dag moest ik ‘s avonds nog een keer spelen en dit ging ook goed :) helaas was het niet genoeg voor de finale, maar ik had wel veel geleerd :)

Stedenontmoeting finale 19/20 januari

Wij begonnen op zaterdag om 10:00 uur met onze eerste 3 games om ons te kwalificeren voor de finale. Dit ging erg goed en we haalden de finale :). Tijdens de finale ging het iets minder kwa scores en moest het team er hard aanwerken om boven in mee te doen. Uiteindelijk zijn we met het team 2e geworden :)