YET Ierland Irish Youth Open 2013

Vrijdag 8 november ben ik samen met mijn damilie naar Dublin gevlogen voor de 3e stop van de YET. Voor mij was dit het 5e jaar dat ik naar het toernooi ging en had er dus erg veel zin in om iedereen weer een keer te zien. Zaterdag moest ik mijn serie spelen en Ierland gaat dat anders dan normaal gesproken. Je schrijft je in voor een serie en vervolgens speel je om 2 tijdstippen 3 games 1x op verse banen en 1x op banen waar al op gespeeld is. Na mijn serie had ik 1232 en stond ik op de 8e plaats in de groep van jongens en meiden onder 24 jaar. Zondag speelde de top 16 de halve finale van 3 games en die gingen erg goed bij mij. Ik had in totaal 641 gegooid en kwam daardoor op de 6e plaats en ik was 1e van de meiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *