Chandra Open 2013

Ik heb afgelopen week 3 series gespeeld in Nieuwegein bij de Chandra Open. De 1e serie speelde ik maandag en ik speelde erg goed. Had alleen hier en daar een klein foutje waardoor ik een score had waarvan ik wist dat het niet genoeg zou zijn. Dus de volgende dag weer gespeeld. Ik wist wat ik moest doen, maar op een of andere manier kwam ik er niet uit. Ook maakte ik een paar foute keuzes waardoor het resultaat slechter was als de dag ervoor. Op zaterdag speelde ik nog een serie. Ik had door de weeks alles nog een keer doorgenomen wat goed en fout ging. Toen ik begon met spelen dacht ik dit gaat goed komen, maar na 5 games gespeeld te hebben dacht ik opeens volgens mij zijn mijn spares op vakantie. Ik maakte namelijk fouten die ik normaalgesproken niet meer maakte. Uiteindelijk had ik ook na de 3e serie niet genoeg om de finale te spelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *